11 Ocak 2017 Çarşamba

3) ZORLU PAZARLIK - HELEN BIANCHIN

harlequin

Harlequin
Çeviri
112 sayfa


Eylemcan’la konuşurken benim hiç beyaz dizi okumamış olduğumu fark ettik. Daha doğrusu, ben okuduğum aşk romanlarını beyaz dizi sanıyordum.

“Denenmedik tür kalmasın” sloganıyla, Zorlu Pazarlık’a başladım.

Ve ne oldu biliyor musunuz?

Bir buçuk saat içinde bitti.

Kolay okunması ve çabuk bitmesiyle reading slumptan çıkmak için biçilmiş kaftan. Gün içinde kitap bitirmiş olmak bile insanı mutlu ediyor.

Edebiyat aramayan, kafa dağıtmaya ihtiyacı olan ve romantik kitapları sevenlere önerebilirim.


“Kalpler gerçekten kırılır mıydı?”


18 yorum:

  1. Bir an dışarıyı kum sandım, arka plandan parıldayan güneş ve yeşil bitkilerle sahil kenarındasın diye düşünüp "salıncak ne kadar güzel bir yerde geçiriyor zamanını, umarım keyifli bir andır onun için. karayipler gibi" diyerek resmi büyülttüm. ardından ne göreyim; tüm hepsi kafamın içinde ki kurcamadan ibaretmiş ve kum yığını olarak gördüğüm karmış.
    hiç beyaz dizi okuduğumu anımsamam. hatta tüm romantizm içerek türevde kitapları, pembe, beyaz ayrımı yapmadan aynı kefeye koyardım, bu sebeple beyaz dizinin ne gibi bir farklılığı var acaba diye aklımdan geçirdim. alıntıya bakınca ilginç, sanki aksini söyler gibi bir izlenim veriyor insana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. River,
      Riv, kum yığını yerine karı tercih ederim, daha huzur verici bence :D Karlı günlerde verimli kitap okumuştum, şu an okuyamıyorum :((
      Bazen duygusal havamda olduğumda romantik okumayı seviyorum ama benim de ilk beyaz dizimdi :D

      Sil
  2. Ben de hiç beyaz dizi okumadım yaaa... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Beyaz dizi deyince içim sıcacık olur benim. Ortaokul zamanlarımdan lise çağlarıma, kışın soba başında okuyup ne hayallere dalmışımdır. Hâlâ bir kutusu durur o kitapların,artık okuduğumda eski büyüsü olmasa da elime almak bile mutlu ediyor. On beş günde.bir perşembeleri gidip aldığım üç kitap. Zamanda yolculuk yaptım birden. Hatta Debbie Macomber'ın da beyaz dizileri varmış bizde, geçenlerde fark ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Handan,
      Debbie'nin Küçük Mucizeler Dükkanı serisini okumuştum. Seviyorum ben de yazarı :)) Beyaz dizilerle ilgili anıların bana da HP anılarımı hatırlattı, ben de seriyi ilk kez okuduğumda soba başındaydım :))

      Sil
  4. Bende hiç beyaz dizi okumadım ama çok istiyorum okumak sadece bir sürü yazar var hangisiyle başlasam bilemedim.Birde bir şeyi merak ediyorum pembe diziler vardı ya eskiden onlar gibi mi onlar gibiyse daha çok okumak istiyorum pembe dizileri pek bi severim de :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Devrik Cümleler,
      Evet, birbirine benziyorlar :D Ben de rastgele seçtim, sen de gözüne güzel görünenden başla bence :D

      Sil
  5. Ara sıra kafa dağıtıcı,yormayan kitaplar da okumalı :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha Mutlu Yaşam,
      Bu sıralar hep kafa dağıtıcı okuyorum :(( Sınav döneminde işe yarıyorlar..

      Sil
  6. Ben de hiç okumadım galiba. 🙊 Bir gün ben de denerim belki blogcan. Cidden gün içinde kitap bitirmek çok güzel bir şey. 💙

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalemfili,
      Sadece gün içinde kitap bitirmek için bile okunabilir sanırım :D

      Sil
  7. oku oku onu da oku her şeyi okuuuu okunmadık bişi kalmasııın :)

    YanıtlaSil
  8. ben de bir kaç tane okumuşumdur bunlardan, keyifli oluyor arada ve evet dediğin gibi 1,5 saatte kitap bitirmenin tatmini paha biçilemez..:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eren O,
      Kesinlikle :)) Arada çerez gibi okunabilir :))

      Sil
  9. Aramıza hoş geldin :-) Ben üniversiteyi bitirdiğim yıl sadece bunlardan okuyordum. bir de kitapçı bulmuştum. Çok az bir ücrete kitapları takas yapıyordum. Onlarca beyaz dizi kitabı okumuştum o dönem. Şimdi birkaçı hariç hiçbirini hatırlamıyorum. Keşke adlarını bir yere yazsaydım, okuduğum kitaplara eklerdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şule Uzundere,
      Hoş bulduum :D Kafa dağıtmak için iyi olmuştur ama keşke yazsaymışsın, en beğendiklerini bizimle de paylaşırdın :))

      Sil